[R]ns
Trash Panda Collective

Menne Smallenbroek – compositie en bariton saxofoon
Tatiana Rosa – video

Als muzikant ben je altijd op zoek naar het ontwikkelen van een uniek geluid. Hoe produceer je geluid? Welke variabelen kan ik beïnvloeden en hoe? Een obsessie met geluid an sich. Het omarmen van imperfectie.
[R]ns is een onderzoek naar de relatie van een muzikant met het fysieke aspect van zijn of haar geluid.

Menne Smallenbroek (geb. 1988) is bariton saxofonist, componist en geluidsontwerper. Zijn recente werk richt zich op geluid gerealiseerd door onconventionele speltechnieken. In 2016 studeerde hij cum laude af met een MA in Performing Arts aan het Escola Superior de Música, Artes e Espectáculo (ESMAE) te Porto, Portugal. Datzelfde jaar verhuisde hij terug naar Nederland waar hij sinds 2017 doceert aan Muziekschool Barneveld. Hij is lid van Trash Panda Collective, een hedendaags ensemble, dat op gerenoveerde festivals zoals Rewire Festival, Gaudeamus Festival en Sounds of Music heeft gespeeld.

www.mennesmallenbroek.com
www.trashpandacollective.com

Tatiana Rosa (geb. 1991) is een Portugese fluitist en video kunstenaar. Zij is toegewijd aan het ontwikkelen van multidisciplinaire performances. In haar werk staat de theatrale uitdrukking van beweging en stem, middels elektronische complementen, centraal. Ze woont en werkt in Amsterdam,
waar ze in 2017 haar master behaalde in Live Electronics aan het CvA. Ze is medeoprichter van Trash Panda Collective, Queen of Noise en Ensemble mpmp.

www.tatianarosa.com