Ik zie mezelf als hele prille kunstenaar. Ik kom pas twee jaar om de hoek kijken, aangezien ik toen pas een camera aanschafte. Daarvoor had ik mezelf niet eens als creatief omschreven, terwijl toch steeds meer blijkt dat ik dat wél ben.

Ik fotografeer voornamelijk en experimenteer wat met bewegend beeld. Ik fotografeer het liefst eten en drinken in de horeca of voor (kleine) merkjes. Dat betekent dat ik commercieel te werk moet gaan, maar ik probeer het wel vanuit een artistiek oogpunt te doen. Verder focus ik me nu ook op portretten maken. In de toekomst lijkt het me tof om ook stelletjes/bruidsparen/bruiloften vast te leggen. Binnenkort ga ik ook starten met de opleiding Conceptueel Beeld aan de Fotoacademie in Amsterdam zodat ik nog meer kan leren.

Ik bewonder het werk van Chantal Arnts en Per-Anders Jörgensen enorm! Dat zijn echt mijn inspiratiebronnen. Per-Anders Jörgensen brengt ook elk jaar een gastronomisch magazine genaamd ‘Fool’ uit. Die afbeeldingen zijn echt prachtig. Hoe hij gastronomie zo kunstzinnig kan neerzetten is magisch vind ik.

Ik volg vooral wat ik mooi en interessant vind op het moment. En ik probeer nu vooral vanalles, omdat ik graag mijn eigen stijl wil ontwikkelen en nog ontzettend veel te leren heb!

Ik wil graag een portret van restaurant Westsingel neerzetten en dat deze serie niet zou misstaan in Fool Magazine.